Контакти

Новини

Най-важното от случващото се в Бургас, свързано с бизнес средата.

ORBIS Digital Services стартира обучения по PHP, Java & JavaScript

След обучителната първа интензивна ИТ програма, днес ORBIS Digital Services стартира втората си академия на одобрената група от млади хора.

Целта е да се даде шанс за развитие на местни млади таланти, които тепърва търсят реализация в IT сферата. Обучението ще бъде проведено от ветерани с над 10-годишен опит в ИТ индустрията, а фокусът ще е върху практични умения и работа по реални проекти.

Dev. Inc. има за цел да развие пълния потенциал на своите участници. Поради тази причина всички, които ще бъдат обучавани ще получават месечен финансов стимул, осигурявайки им необходимите сигурност и спокойствие напълно да се отдадат на своето израстване като специалисти в програмирането.

За 6 месеца участниците в Dev. Inc. ще преминат през учебната програма PRO-Class, която включва месец с фундаментални знания и последващо практическо обучение по един от трите най-желани за работа езици: PHP, Java & JavaScript. Така те ще усвоят ключови умения в областта на уеб разработката, а успешното завършване на програмата ще им даде възможността за бъдещо развитие в ORBIS или реализация в партньорски ИТ компании.

Галерия

Още Новини