Контакти

Офис площи

Предимства за инвеститорите в Бургас - мерки и облекчения за успешно развитие на дейността.

Central Park

Central Park е иновативен мултифункционален комплекс, предназназначен за бизнес и живот. Разположен върху 40 декара индустриална зона до парк "Изгрев" Бургас, в близост до новострояща се спортна зала и Мол Галерия, комплексът разполага с три 20-етажни жилищни сгради (всеки с 20 надземни етажа, 230 апартамента и същия брой паркоместа), три офис сгради, шопинг центрове, ботаническа градина и още много удобства, като в забележителна степен разчита на зелена възобновяема енергия.

  • Брой жилища: 690 бр.
  • Жилищна РЗП 63,000 м2
  • Офисна РЗП: 44,900 м2
  • Обслужваща 
  • търговска РЗП: 34,000 м2 
  • Паркоместа 1,500 бр.

Обектът се намира в близост до главни пътища, съставляващи голяма част от пътните артерии на града. Продължението на булевард „Струга" води до автомагистрала „Тракия", посредством която входът на столицата - София е на 360 километра или около 3 часа. Центърът на града е на разстояние от 2.5 километра от имота, като пътят би отнел около 10 минути с кола.

В непосредствена близост до имота се намират спирки на градския транспорт, като прилежащо на имота се предвижда изграждането на още една, с възможност за едновременно спиране на до 4 автобуса.

Най-близкото летище е ситуирано на 9 километра североизточно от имота, в бургаския квартал Сарафово, пътят отнема приблизително 10 минути с кола.

 

 

Бизнес акцент е изграждането на Офисна - клас А и Търговска част.

Офисната част на проекта е в ниша, в която има недостатъчно предлагане на пазара на офиси Клас А в Бургас.

Локацията на офисните площи и техните специфики ги позиционират към IT и аутсорсинг (ВРО) компании, които навлизат на пазара или разширяват тяхното присъствие в страната.

Всичко, от което има нужда модерният човек, е на няколко крачки разстояние: три търговски центъра, фитнес за активните, ресторант и кафе за формални или неангажиращи срещи, спа и обширна ботаническа градина за качествен отдих. Животът е пълноценен тогава, когато е добре свързан.

 

Галерия

Научете повече за предимствата за бизнеса